Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Not: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, katıksız kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Ekseriya pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden ortam seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangın Kapısı hileırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Binanın tipine ve tasarrufına bentlı olarak, yangın kapkaloriın muktezi peklik süresi belirlenmelidir.

Yangın kapıları ekseri merdiven evinsizlukları, koridorlar ve potansiyel olarak huzurıcı maddeler veya ekipman çitndıran odalar arasındaki nazik alanlara monte edilmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik kucakin tercih edilir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu midein, olabilir olan en güdük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste cevaz olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Report this wiki page